NaslovnicaVijestiPREGOVORI U ZAVRŠNOJ FAZI: Cesc Fabregas u narednih nekoliko dana odlazi u...

PREGOVORI U ZAVRŠNOJ FAZI: Cesc Fabregas u narednih nekoliko dana odlazi u novi klub!

Prema pisanju francuskih i engleskih medija, vezni igrač i jedna od najvećih zvijezda Chelseaja Cesc Fabregas će u ovom zimskom prelaznom roku preći u redove Monaca, gdje će se ujediniti sa svojim bivšim suigračem, te trenutnim trenerom kluba iz Kneževine Thierryjem Henryjem.

Fabregas odlazi u Monaco

31-godišnjak je od prve minute započeo samo jednu utakmicu u Premier ligi ove sezone, u kojoj je pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija rezerva novom pojačanju Jorginhu, nimalo nije zadovoljan minutažom koju dobija, te je odlučio otići.

U proteklih nekoliko tjedana pojavile su se špekulacije kako je talijanski velikan AC Milan vodeći u utrci za njegov potpis, ali kako pišu francuske novine L’Equipe, pregovori između Chelseaja i Monaca su u završnoj fazi, te bi taj transfer mogao biti potvrđen u narednih nekoliko dana. Navodno, sve bi trebalo biti gotovo sljedećeg tjedna, a glavni razlog zbog kojeg se španjolski reprezentativac odlučio za odlazak u Francusku je Thierry Henry, koji je prije nekoliko mjeseci stigao na klupu Monaca.

Njih dvojica su zajedno nastupali u dresu Arsenala u periodu između 2003. i 2007. godine, te su također donijeli istu odluku o nastavku karijere u Barceloni, Henry upravo 2007. godine, a Fabregas 2011. U izvješću piše kako je Francuz po svemu sudeći uspio uvjeriti Cesca u njegov projekt na Stade Louisu II.

Henry smatra kako Fabregas, koji je ranije u karijeri postao najmlađi kapiten Arsenala u povijesti, može pomoći njegovom timu da izbore ostanak u najvišem rangu ove sezone. Ukoliko je zaista istina da će do transfera doći sljedećeg tjedna, 31-godišnjak bi večeras protiv Southamptona mogao po posljednji put nastupiti u dresu ‘Plavaca’.

Uprkos tome što mu nije prvi izbor u veznom redu, Sarri je nedavno izjavio kako želi njegov ostanak. Naime, rekao je: “Želim da Fabregas ostane, ne znam koja je njegova konačna odluka. Međutim, jako mi je važno da znam što će se dogoditi, i ukoliko Cesc ode mislim da ćemo morati dovesti nvoog igrača. To neće biti lako jer on je tehnički jako dobar, i na transfer tržištu teško je naći igrača njegovih karakteristika.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!