NaslovnicaVijestiPrekid liga u Rusiji i Ukrajini, igra se u samo još dvije...

Prekid liga u Rusiji i Ukrajini, igra se u samo još dvije europske zemlje!

Koronavirus paralizirao je europska nogometna natjecanja, te su skoro sve zemlje redom jedna iza druge objavile prekid nacionalnih prvenstava i kupova, a UEFA je suspendovala Ligu prvaka i Ligu Europe, kao i playoff Lige nacija za plasman na Euro.

Ipak, nisu sve zemlje odmah prekinule natjecanja u svojim ligama, pa se tako za vikend igralo u Rusiji, Turskoj, Ukrajini, Mađarskoj, Srbiji i Kazahstanu, i to uglavnom bez prisustva publike.

Dugo su istrajavali, opirali se epidemiji koronavirusa, ali očito je da se čak ni Rusi više nisu usudili bježati od neminovnog. Kako su javili ruski mediji, i tamo nogomet ide na pauzu, iako je djelovalo kako će uspjeti izgurati prvenstvo do kraja, bez prekidanja, eventualno bez publike.

Pritisak je bio ogroman te je u utorak na sastanku čelnika klubova RPL-a (Ruske Premier lige) odlučen kako se prvenstvo prekida. Dan ranije istu odluku su donijeli i čelnici ukrajinske Premier lige, gdje je prvenstvo prekinuto do daljnjeg, odnosno do trenutka kada se procijeni da postoje uvjeti za nastavak natjecanja u Ukrajini.

Tako su u ovom trenutku jedine dvije aktivne nogometne lige u Europi turska Super liga, gdje se igra pred praznim tribinama, te bjeloruska Premier liga. Tačnije, sezona u Bjelorusiji tek treba da počne, a utakmice prvog kola na rasporedu su od 19. ožujka.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!