NaslovnicaVijestiPreko Grčke do Rusije: Hrvatska se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo 2018

Preko Grčke do Rusije: Hrvatska se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo 2018

Hrvatska je u večerašnjoj utakmici potvrdila svoju kartu za Rusiju, koju je već 95% imala iz prve utakmice, no morala se odigrati i ova druga kako bi i Grčka imala šansu da pokaže što zna pred svojim navijačima.

Preko Grčke do Rusije

Ali to se nije dogodilo, Grcima rezultat iz prve utakmice nije izlazio iz glave i bili su više nego razočarani, tako da je samopouzdanje u grčkoj reprezentaciji bilo vrlo loše, da se utakmica na kraju završila sa 0-0.

Prva utakmica se završila sa rezultatom 4-1 u korist Hrvatske. Sve je već skoro bilo jasno, ali trener Hrvatske nije želio da euforija bude kao da je Hrvatska već na Svjetskom prvenstvu, no da ekipa i navijači budu smireni i da se igra kao da je 0-0.

[su_no1forfootball]

No, to se u drugoj utakmici nije vidjelo. Hrvatska je igrala defanzivnije nego što je to bio slučaj na Maksimiru, pa je zbog toga Grčka imala mnogo veći posjed lopte u drugoj utakmici.

Mnogo više dodavanja imala je Grčka, no očigledno je da je trener Hrvatske prepustio posjed lopte domaćinu i tako pokušavao održati ukupni rezultat na strani Hrvatske. Na kraju mu je uspjelo! Hrvatska je igrala baš onoliko koliko je trebala!

Hrvatska se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Odlična igra iz prve utakmice je bila dovoljna kako bi Hrvatska otišla na Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Hrvatska se priključila Brazilu, Njemačkoj, Argentini, Belgiji, Kolumbiji, Kostarici, Iranu, Japanu, Meksiku, Maroku, Nigeriji, Panami, Poljskoj, Portugalu, Saudijskoj Arabiji, Senegalu, Srbiji, Južnoj Koreji, Španjolskoj, Švicarskoj , Tunisu, Urugvaju i Švicarskoj.

Golove iz prve utakmice pogledajte ispod: 

 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!