NaslovnicaVijestiPREKRŠAJ ZA ZATVORA: Bivši igrač Barcelone i Tottenhama zaradio ogromnu rupu u...

PREKRŠAJ ZA ZATVORA: Bivši igrač Barcelone i Tottenhama zaradio ogromnu rupu u koljenu!

Bivši napadač Barcelone i Tottenhama, Giovani dos Santos pretrpio je jezivu ozljedu u pobjedu Club Americe protiv Guadalajare sa 4-1 u nedelju.

PREKRŠAJ ZA ZATVORA

Zvijezda Club Americe Giovani dos Santos je ostao u jakoj boli nakon što se branič Guadalajare Antonio Briseno zabio u njegovu nogu sa đonom kopačke i tako mu otkinuo dobar komad mesa sa butine.

Branič je glavom bez obzira ušao u ovaj duel i zbog ovoga je dobio crveni karton naravno.

Dos Santos je visoko ocijenjen kada je prešao u redove Barcelone, a meksički internacionalac je također zapečatio transfer u Tottenham.

Njegovo vrijeme u sjevernom Londonu nije išlo kako je planirano, s teškim posudbama u Opswich Townu i Galatasarayu.

Meksički internacionalac je tada napustio Premier ligu, kako bi se vratio u Španjolsku i pokrenuo svoju karijeru, te je vratio na pravi put.

Pogledajte ispod ovaj horor od prekršaja.

Dos Santos je stigao u Club America ovog ljeta nakon trogodišnje čarolije u MLS-u sa LA Galaxyjem i bilo bi zaista razočaravajuće vidjeti ga van terena nakon ovog odvratnog prekršaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!