NaslovnicaVijesti"Prelazak Ronalda u United zbog lojalnosti je lažna priča"

“Prelazak Ronalda u United zbog lojalnosti je lažna priča”

Peterostruki osvajač Zlatne lopte prošlog je ljeta uz veliku pompu prešao na Old Trafford iz Juventusa.

Postigao je 24 gola u svim natjecanjima, ali United je završio na šestom mjestu Premier lige i nije se uspio kvalificirati u Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo je tada zatražio odlazak po drugi put ako ‘značajna ponuda’ stigne u sljedećih nekoliko tjedana.

Alex Crook iz TalkSPORT-a vjeruje da su emocije zbog povratka u United bile ‘lažna priča’ i razjasnio je zašto.

37-godišnjak je prošlog ljeta povezivan s ljutim rivalom Manchester Cityjem prije nego što se odlučio pridružiti Unitedu.

“Mislim da Ronaldo duguje Manchester Unitedu. Mislim da im duguje jer su oni bili jedini klub koji mu je prije godinu dana bio spreman platiti pola milijuna. Po mom mišljenju postoji lažna priča da se pridružio Unitedu iz lojalnosti i ljubavi prema klubu, da se nikako nije mogao natjerati da obuče plavi dres Manchester Cityja. To je apsolutna besmislica po mom mišljenju. Razlog zašto nije završio u Manchester Cityju je taj što nije bilo posebno jake želje da ga tamo dovedu.

Da, Manchester United je bio katastrofa prošle sezone, ali Ronaldo mora da je bio slijep ako nije znao u što ulazi!”

City prošlog ljeta nije htio potpisati napadača i umjesto toga je čekao do 2022. da potpiše Juliana Alvareza iz River Platea i Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!