NaslovnicaVijestiPRELAZI U JUVENTUS ZBOG CRISTIANA RONALDA: Zvijezda Manchester Uniteda želi igrati sa...

PRELAZI U JUVENTUS ZBOG CRISTIANA RONALDA: Zvijezda Manchester Uniteda želi igrati sa najboljim igračem na planeti!

Prelazi u Juventus zbog Cristiana Ronalda. Zvijezda Manchester Uniteda želi igrati sa najboljim igračem na planeti. Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba navodno je zainteresiran za povratak u Juventus nakon transfera Cristiana Ronalda iz Real Madrida.

Prelazi u Juventus

Francuski internacionalac je proveo četiri sretne godine u Torinu između 2012. i 2016. godine, a postao je jedan od najboljih nogometaša na planetu.

Međutim, Pogba nije mogao stvarno pokazati tu formu u Unitedovom dresu, a špekulacije oko njegove budućnosti prate ga većinu ljeta.

Mundo Deportivo nedavno je povezao 25-godišnjaka kao glavni cilj Barcelone, a sada se čini da bi Ronaldov transfer u Juventus mogao utjecati na te stvari.

To piše tiskano izdanje Tuttosporta, navodeći kako se Pogba želi ponovo pridružiti talijanskim divovima i da je Ronaldova prisutnost u klubu glavni čimbenik koji je vodio tome.

Ostaje da se vidi hoće li se ovaj transfer dogovoriti ovog ljeta, jer nije ostalo još mnogo prijelaznog roka za Crvene đavole kako bi se dovela prikladna zamjena.

Lazijev Sergej Milinković-Savić spominje se kao jedna od mogućih meta, ali je i Real Madrid također spomenut kao potencijalna destinacija za 23-godišnjaka čija je tražena cijena oko 130 milijuna funti, tako da će biti teško pregovarati baš u tako brzom vremenskom periodu.

Unitedovi navijači vjerojatno će se samo nadati da će Pogba ostati u ovom trenutku i da menadžer Jose Mourinho možda može prilagoditi svoj sustav kako bi dobio ono najbolje nakon što to nije učinio do sada.

Dok je Pogba osvojio Svjetsko prvenstvo sa Francuskom ovog ljeta, Didier Deschamps je pokazao kako je najbolje iskoristiti talente igrača i dati mu više slobode da se izrazi i utječe na velike utakmice, sa bivšim igračem Juventusa koji je bio u vrhunskoj formi u nedavnoj pobjedi protiv Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!