NaslovnicaVijestiPremier liga razmatra mogućnost "razdvajanja" igrača po statusu cijepljenja

Premier liga razmatra mogućnost “razdvajanja” igrača po statusu cijepljenja

Klubovi Premier lige pokušavaju pronaći način kako izbjeći probleme s novim širenjem koronavirusa kada nova sezona počne u kolovozu.

Naime, Premier liga razmatra mogućnost “razdvajanja” igrača po cijepnom statusu kako bi se spriječilo potencijalno širenje koronavirusa u jesen i zimu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Već je nekoliko klubova bilo prisiljeno otići na pripremne turneje bez necijepljenih igrača zbog pravila koja vrijede u zemljama u koje putuju.

Tako je Chelsea na turneju u Sjedinjenim Američkim Državama otputovao bez N’Goloa Kantea i Rubena Loftus-Cheeka, koji nisu bili cijepljeni pa nisu mogli ući u SAD.

U sličnoj situaciji našao se i Crystal Palace koji je na turneju po Singapuru i Australiji krenuo bez Wilfrieda Zahe, Marca Guehija i Michaela Olisea.

U ovom prijelaznom roku pokazuje se da je cijepni status igrača jedan od faktora uspješnih transfera, sve više klubova ne želi dovesti igrača za kojeg su zainteresirani ukoliko nije cijepljen.

Zima bi mogla donijeti novo širenje virusa, engleski mediji prenose da klubovi pokušavaju pronaći način kako to spriječiti. Jedna od opcija koja se razmatra je podjela terena za trening, što bi značilo da igrači koji nisu cijepljeni treniraju odvojeno i provode vrijeme daleko od ostatka momčadi. Klubovi također preko agenata pokušavaju potaknuti necijepljene igrače na cijepljenje.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!