NaslovnicaVijestiPremiership: Arsenal i dalje prati proklestvo Mikea Deana, u Leicesteru nitko neće...

Premiership: Arsenal i dalje prati proklestvo Mikea Deana, u Leicesteru nitko neće komadić torte

Danas je odigrano osam utakmica devetog kola engleskog Premiershipa. Arsenal je remizirao sa Middlesbroughom 0-0, dok je Leicester nastavio sjajne partije iz Lige prvaka, te na svom King Power stadionu slavilo protiv Crystal Palacea sa 3-1.

claudioranierileicestercityfcvfccopenhagenhufxjrkvuv1x

“Mislim da imam frustrirano lice jer sam sasvim sigurno frustriran. Imali smo posjed, ali su nam noge bile umorne zbog puno kontri. Sami sebi možete otežati stvari jer imali smo 75% posjeda, a opet mogli izgubiti utakmicu, to je moderni nogomet. Nedostajalo nam je zato i kreativnosti u zadnjoj trećini terena. Dali smo sve od sebe, ali nismo imali noge danas”, rekao je Arsene Wenger pa nastavio:

“Oni su imali svoje prilike, ali nas je spasio Čech. Imao je sjajne obrane u odlučujućim trenucima. Ovaj tjedan su naši golmani bili izvrsni. Ospina u Ligi prvaka i Čech danas. To vam samo govori koliko je bitno imati dva izvrsna golmana. Ipak, mislim da mogu popiti jedno piće na svoj rođendan. Inače, kada pobijedite, onda zaslužite piće, a kada izgubite, onda ga trebate.”

Zanimljivo, sudac na utakmici između Arsenala i Middlesbrougha bio je Mike Dean, a ‘Topnici’ nisu slavili u posljednjih, sada već šest utakmica, u kojima im je sudio ovaj arbitar.

Trener Leicestera koji je aktuelni prvak Engleske, Claudio Ranieri rekao je prije utakmice svojim igračima donijeti tortu u svlačionicu ako njihova mreža ostane netaknuta, no na kraju su ‘Lisice’ ostale bez torte.

“Sada se dobro osjećam iako mi nije bilo dobro u prvih 20 minuta. Nakon toga smo igrali dobar brzi nogomet protiv jedne jako dobre momčadi. Ovo je bila naša najbolja predstava ove sezone. Bilo je to onako kako smo igrali prošle sezone. Bili smo koncentrirani i dobro znali naše slabosti i prednosti”, rekao je Claudio Ranieri.

“Rekao sam igračima da ću im donijeti torte u svlačionicu, ako zadrže praznu mrežu, no čini mi se da nitko neće komadić torte”, zaključio je Talijan u svom stilu.

  • Premiership, 9. kolo:
  • Bournemouth 0-0 Tottenham
  • Arsenal 0-0 Middlesbrough
  • Burnley 2-1 Everton
  • Hull City 0-2 Stoke
  • Leicester 3-1 Crystal Palace
  • Swansea 0-0 Watford
  • West Ham 1-0 Sunderland
  • Liverpool 2-1 WBA.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!