NaslovnicaVijestiPremijer Francuske se obrušio na Benzemu: "Izbacite ga iz reprezentacije!"

Premijer Francuske se obrušio na Benzemu: “Izbacite ga iz reprezentacije!”

Reprezentativac Francuske i član Real Madrida, Karim Benzema, pod istragom je francuskih tužioca zbog navodne ucjene u slučaju vezanom za igrača Lyona, Mathiuea Valbuenu.

benzema

Prema mišljenju premijera Manuela Vallsa, Karima Benzemu bi doživotno trebalo izbaciti iz reprezentacije ukoliko bude proglašen krivim za ucjenjivanje svog suigrača Mathieua Valbuene.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

U izjavi za francuski radio stanica Europa 1, Valls je rekao: “Ukoliko bi određeni ministar bio pod sličnom istragom, on ne bi bio u vladi. Slijedeći taj primjer, isti je slučaj i za reprezentaciju Francuske.”

“Veliki sportaš trebao bi biti uzoran. Ukoliko nije, za njega onda nema mjesta u nacionalnom timu!”

Podsjetimo, Benzema je optužen za ucjenu Valbuene zbog navodne seks snimke. Pored njega, nagađa se da su u cijeli slučaj uključeni i još neki nogometaši, prije svih, Samir Nasri, te Djibril Cisse.

Mathieu Valbuena je nedavno izjavio da njegova veza sa Karimom Benzemom nije ni slična onoj kakvom je Benzema predstavlja, i da je jako razočaran i iznenađen njegovim potezom. Dodao je da to ni sam ne bi napravio ni najvećem neprijatelju, a kamo li reprezentativnom kolegi.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!