NaslovnicaVijestiPreminuo 21-godišnji argentinski nogometaš od srčanog udara

Preminuo 21-godišnji argentinski nogometaš od srčanog udara

Fabrizio Navarro, 21-godišnji nogometaš Atletico Tucumana u Argentini, pronađen je mrtav u svom stanu nakon što je preminuo od srčanog udara u snu.

Mediji pišu da je ovaj mladi nogometaš nakon treninga otišao kući, nakon čega je ručao i legao u krevet.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodi se da je išao na redovite liječničke preglede i da ništa nije ukazivalo da bi mogao doći do srčanog udara, pogotovo u vrijeme spavanja.

Navarro je igrao kao napadač, a iz kluba su također rekli da je smrt nastupila potpuno iznenada.

“”Ovo je veliki gubitak za nas. Fabrizio je imao samo 21 godinu i veći dio života proveo je u našem klubu, a nažalost pronađen je u svojoj kući kada više nije bio živ”, rekao je Mario Avila, glasnogovornik Atletico Tucumana.

Klub se od svog igrača oprostio i na društvenim mrežama.

“Atletico Tucuman sa žalošću objavljuje smrt Fabrizija Navarra, mladića rođenog 2001. godine, koji je u poslijepodnevnim satima doživio srčani udar. S poštovanjem i ljubavlju pratimo njegovu obitelj u ovim teškim trenucima”, poručili su iz kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!