NaslovnicaVijestiPrepune tribine Santiago Bernabeua pjevale Modriću iako nije bio na terenu: Evo...

Prepune tribine Santiago Bernabeua pjevale Modriću iako nije bio na terenu: Evo što su mu poručili navijači

Luka Modrić ima još samo mjesec i pol ugovora s Realom, a klub mu još nije ponudio produljenje. Madridski As otkriva da je Modrić već odabrao gdje želi nastaviti svoju karijeru. Iako će uskoro napuniti 39 godina početkom sljedeće sezone, ne razmišlja o umirovljenju.

“Što se tiče Modrića i Reala, igrač je odlučio. Njegova ‘dvojba’ je ‘da ili da’. On 100 posto želi ostati u Realu. Toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, a novac mu nije bitan. On je tako sretan u klubu i u Madridu. Sada sve ovisi o Realu.”

Ancelotti nije dao niti jednu minutu igre Modriću u sinoćnjem razbijanju Alavesa (5:0). No, to je prvi put nakon tri i pol mjeseca da Modrić nije zaigrao u La Ligi.

Ta činjenica, zajedno s viješću da Real otpisuje hrvatsku legendu unatoč Modrićevoj spremnosti da se odrekne novca i statusa kako bi ostao u klubu, posebno je dirnula navijače prema jednom od omiljenih igrača. “Modriću, ostani!” pjevale su mu krcate tribine Santiago Bernabeua.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!