NaslovnicaVijestiPREŠAO NA SAN SIRO I POKAJAO SE: Sada želi transfer u Real...

PREŠAO NA SAN SIRO I POKAJAO SE: Sada želi transfer u Real Madrid, nakon što ih je odbio prošle godine!

Prema španjolskom Don Balonu, napadač AC Milana Krzystof Piatek šokantno je stupio u kontakt sa Real Madridom kako bi zapečatio transfer u divove iz La Lige.

PREŠAO NA SAN!

Don Balon tvrdi da je zijezda iz Poljske duboko zažalila što se pridružila AC Milanu u siječnju kada je imao priliku da se preseli u Real Madrid u ugovoru vrijednom 10 milijuna eura, što bi također Genoi dovelo Mariano Diaza u zamjenu za njega.

Zvijezda Serije A na kraju se odlučila pridružiti Milanu, jer su mu ponudili šansu da vodi glavnu riječ u napadu, dok mu je Madrid mogao samo pružiti šansu da bude zamjena za Karim Benzemu.

24-godišnjak je sada spreman žrtvovati se – uključujući i smanjanje plate i spremnost da odigra drugu ulogu Benzemi, kako bi zapečatio transfer na Santiago Bernabeu.

Piatek je svjestan da je ljetno pojačanje Madrida Luka Jović pod udarom pod vodstvom Zinedine Zidanea, a čak je izviješteno da bi mogao putovati u Milan u potencijalnom dogovoru.

Prema pisanju Gazzetta dello Sporta, Milan razmatra mogućnost posudbe Piateka u siječnju, kako bi mu pomogli da podigne samopouzdanje.

Poljak nije postigao pogodak za Milan skoro mjesec dana, a njegov posljednji gol je bio protiv kandidata za ispadanje Leccea.

Piatek ima 88 golova u karijeri za svoj klub i zemlju, ali stvari nisu išle po planu od njegovog prelaska na San Siro.

Bit će zanimljivo da li će Madrid napraviti transfer za ovog igrača koji je trenutno izvan forme – bez obzira što je on njihova bivša transfer meta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!