NaslovnicaVijestiPREVARA STOLJEĆA: Lažni profil na Wikipediji mu pomogao da dođe do ugovora...

PREVARA STOLJEĆA: Lažni profil na Wikipediji mu pomogao da dođe do ugovora u Litvaniji

U klubu iz litvanske druge lige bili su uvjereni da su imali nevjerojatnu sreću tijekom ovog transfer roka. Ipak, stvari nisu bile onakve kakvim su ih zamišljali. Ekiap Panevežys pojačala se 25-godišnjim Angolcem koja ima francusku putovnicu. Njegovo je ime Barkley Miguel Panzo i najveći je prevarant u povijesti nogometa.

PREVARA STOLJEĆA

Litvanci su bili uvjereni da je vrhunski nogometaš stigao u njihov klub, te da će biti jedan od ključnih igrača u skromnoj drugoj ligi Litvanije. Na svom profilu na Wikipediji, piše da je između 2010 i 2012 godine igrao u engleskoj Premier ligi kao član Queens Park Rangersa, te da je na 36 utakmica postiga 45 golova. Također piše da je igrao za B reprezentaciju Engleske reprezentaciju. Biste li u to povjerovali?

Jasno je da su informacije potpuno fiktivne.Naivni lideri Panevežysa u to nisu sumnjali, a naravno da bi trebali jer nakon 45 golova takav igrač bi zasigurno potpisao za neki veći klub. Prema podacima sa Wikipedije, on se navodno vratio u Francusku i tamo je igrao za neke slabije klubove.

>> Chicharito otkrio zašto je želio napustiti West Ham ove zime2

Naravno, Panzo nikada nije igrao za QPR. Bio je u Engleskoj, ali je nosio dres potpuno nepoznatih lokalnih amaterskih klubova. On je postigao svoj jedini pogodak na susretu kojem je prisustvovalo svega 22 navijača.

Ranije je Panzo, na temelju neprovjerenih informacija i podataka potpisao ugovor s švedskom ekipo Syriansko. Njih je preveslao na taj način da im je priložio dokument u kojem stoji da je tri puta zaigrao za reprezentaciju Angole, što je naravno laž. Na kraju, nije upisao ni jedan nastup za ovaj klub.

[su_cashout]

Nakon što je stigao u Litvu, ovaj prevarant dao je intervju za web stranicu kluba, gdje je pohvalio svog dobrog prijatelja i branitelja Lazia Bastosa. “Ako ste ikada željeli otići u Rim i gledati utakmicu Lazia, samo me nazovite i sredit ću vam ulaznice.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!