NaslovnicaVijestiPriča koja objašnjava kakav je Edinson Cavani van terena!

Priča koja objašnjava kakav je Edinson Cavani van terena!

Zahtjevi za plaćom Edinsona Cavanija možda su natjerali neke momčadi da izbjegnu potpisivanje igrača, ali njegovi postupci izvan terena sugeriraju da je daleko od pohlepnog čovjeka.

Priča koja objašnjava

Urugvajac je bio dostupan u besplatnom transferu, nakon što mu je istekao ugovor sa PSG-om, ali i Benfica i Atletico Madrid nisu mogli platiti njegove zahtjeve.

Na kraju je potpisao za Manchester United u posljednjem danu prijelaznog roka u jednogodišnjem ugovoru vrijednom 200.000 funti tjedno, sa mogućnošću druge godine.

Iako je jedan od najprepoznatljivijih igrača u sportu, bez sumnje vrijedi i veliki novac, bivši igrač Napolija i dalje je džentlmen van terena.

Priča u El Matadoru, biografija igrača Romaina Moline, točno pokazuje kakav je tip Cavani.

“Jednog dana imao photo-shoot za Hugo Boss, koji je partner PSG-a.”

“Na kraju snimanja Cavani traži referencu kostima koji mu se sviđa. Fotograf mu kaže da ga može uzeti, a menadžer marke to potvrđuje.”

“Ali Cavani odbija, objašnjavajući da zarađuje mnogo novca i da mu ne treba davati taj poklon. Samo je želio znati referencu za kupnju istog.”

“Uzeo je dva, a u Hugo Bossu smo prvi put vidjeli da igrač PSG-a to radi. Ali to vam je Cavani.”

Kažu da možete prosuđivati ​​osobu prema načinu na koji se odnosi prema ljudima koji ih opslužuju, a Molina je nastavila ocjenjivati ​​koliko je sjajan 33-godišnjak, dodajući: “Znao je često ići i jesti sa zaposlenicima kluba, a ne sa” zvijezdama”, a nekad je razgovarao i sa čistačicama, spremačicama.”

“Shvaćate li da je Cavani proveo mjesec dana u rodnom gradu u Saltu dok je bio na odmoru? Usred zime! Bilo je 7 stupnjeva i tamo je stigao regionalnim autobusom.”

“Šest sati vožnje! Kad godišnje zaradite 16 milijuna eura, to nije uobičajeno.”

Navijači Uniteda nadati će se da će se i njegova klasa nastaviti na terenu. Prije prošlog vikenda nije imao puno prilika za blistanje, ali upisao se u listu strijelaca protiv Evertona.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!