NaslovnicaVijestiPrihvaćena ponuda šeika Jassima za kupnju Manchester Uniteda

Prihvaćena ponuda šeika Jassima za kupnju Manchester Uniteda

Danas su katarski mediji objavili ekskluzivnu vijest da je ponuda šeika Jassima bin Hamada Al Thanija za kupnju Manchester Uniteda prihvaćena.

Manchester United, koji je više od desetljeća u vlasništvu američke obitelji Glazer, već je neko vrijeme na prodaju, a danima se govori kako je obitelj katarskog šeika blizu kupnje slavnog engleskog kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Šeik Jassim je prošli tjedan poslao petu, posljednju ponudu. Riječ je o cifri od 5,7 milijardi eura, plus milijardu eura obećanih za ulaganja u transfere.

Sada stižu značajne vijesti iz Katara da je ponuda prihvaćena i da će Manchester United uskoro biti preuzet od strane katarskih milijardera.

Važno je naglasiti da je izvor informacija direktno povezan sa šeikom Jassimom. Ekskluzivnu vijest je objavio katarski list Al Watan, koji je u vlasništvu Jassimovog oca Jassima bin Jabera Al Thanija. Izdanje tvrdi da će prodaja slavnog kluba uskoro biti objavljena na službenim stranicama Manchester Uniteda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!