NaslovnicaVijestiPrijateljska utakmica između rivalskih narko kartela u Meksiku rezultirala sa 16 smrtnih...

Prijateljska utakmica između rivalskih narko kartela u Meksiku rezultirala sa 16 smrtnih slučajeva!

Nogometna utakmica između rivalskih narko kartela u Meksiku rezultirala je 16 smrtnih slučajeva.

Prijateljska utakmica

U novogodišnjoj noći, Gulf i Zetas karteli, dvije najmoćnije kriminalne bande u Meksiku, koje su originalno bile zajedno prije razdvajanja 2002., organizirale su ‘prijateljsku’ utakmicu ​​u Zacatecasu u zatvoru Cieneguillas, gdje se nalazi 1.000 zatvorenika.

Ali brzo se pretvorio u puni kaos zbog “prljavog” prekršaja u kaznenom prostoru, kako piše Daily Mail.

Bijes se rasplamsao i vatreno oružje je korišteno nakon toga, a petnaest ih je umrlo na mjestu događaja, prije nego što je posljednja žrtva preminula u bolnici.

Petorica su također ranjena u pucnjavi, ali su u stavilnom stanju, prema izjavi državnog ministra javne sigurnosti Ismael Camberos Hernandeza.

U zatvor na sjeveru Meksika pozvano je 20 vozila hitne pomoći, a oni koji su bili u posjetu morali su biti evakuirani iz objekta, dok su policajci i vojnici proveli više od dva sata pokušavajući zaustaviti nasilje.

Camberos kaže da je nakon krvavih nereda zaplijenjeno ukupno četiri vatrena oružja, nakon nedavne pretrage u kojoj su među ostalim predmetima nađeno 17 noževa, tri para škara i 77 vrećica marihuane.

U 2018. godini, Ministarstvo financija Sjedinjenih Država sumnjalo je da je meksički kapetan Rafael Marquez pomogao u pranju novca za kartele protiv droge u Meksiku i kao rezultat toga stavljen je na crnu listu.

Bivši branič Barcelone je eventualno bio u mogućnosti da uđe u povijest i bude kapetan svojoj zemlji na Svjetskom prvenstvu, ali za razliku od svojih suigrača, on nije mogao nositi sponzoriranu opremu na treningu, a zabranjeno mu je i to da pije iz istih boca i brendova kao njegovi suigrači.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!