NaslovnicaVijestiPrije 12 godina su ga suspendirali zbog kokaina: Sada je pronašao novi...

Prije 12 godina su ga suspendirali zbog kokaina: Sada je pronašao novi klub i ponovo će zaigrati!

Francesco Flachi je 2007. godine bio jedan od najboljih napadača u Seriji A. Talijan je bio najbolji strijelac i kapetan Sampdorije, a bio je pozivan i u reprezentaciju.

Prije 12 godina

Krajem siječnja 2007. godine, nakon što je odigrao utakmicu protiv Intera, išao je na rutinsko testiranje, a testovi su pokazali da je pozitivan na kokain.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Izgubio sam sve. Bio sam idol ljudima u Genoi, a počeo sam novu godinu sa dva gola i bio sam čak pozvan i u reprezentaciju,” izjavio je Flachi.

Ranije je na temelju priskluškivanja trećih lica optužen da je želio namjestiti utakmicu, te je suspendiran na dvije godine, ali je kasnije priznao da nije imao ništa stim. Nakon dvije godine se vratio i igrao u Seriji B, a 2009. godine je ponovo bio pozitivan na kokain. Dobio je suspenziju od 12 godina.

Zaista je izgledalo kao da više nikada neće zaigrati nogomet, ali se Flachi vratio u 46. godini života. Igrat će u petoj ligi za momčad Signe 1914 i to tek kad mu istekne kazna koja traje do siječnja 2022. godine.

“Uzbuđen sam zbog toga. Sve je počelo kao šala, ali sada smo se uozbiljili. Nedostaje mi nogomet. Treniram i osjećam se kao profesionalac. Znam da sam napravio grešku i zbog nje sam kažnjen”, rekao je Flachi i nastavio:

“Nakon takve sramote, razmišljaš o svemu. Razmišljaš o karijeri koju si bacio u smeće, o svojoj javnoj reputaciji, boli koju si nanio svojoj obitelji. Pokajao sam se za svoje greške i popravio odnose sa obitelji.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!