NaslovnicaVijesti(VIDEO) Na današnji dan prije 15 godina, na Bernabeuu se dogodilo nezamislivo!

(VIDEO) Na današnji dan prije 15 godina, na Bernabeuu se dogodilo nezamislivo!

To je i dalje jedan od trenutaka o kojima se najviše govori u povijesti nogometa. Onog dana kada je Ronaldinho na noge digao cijeli Bernabeu.

studenog 2005., žustre subotnje večeri u Madridu, Bernabeu se podigao na noge dok je jedan od najvećih vratara svih vremena, Iker Casillas, slegnuo ramenima, nemoćan protiv genija i mađioničara rođenog u Brazilu.

Tisuće navijača Real Madrida pozdravilo je Ronaldinhov čudesni nastup te večeri – rijedak tračak divljenja za igrača Barcelone na Bernabeu.

Ronaldinho je te noći uistinu bio nevjerojatan.

25-godišnjak je postigao dva izvrsna gola, gdje je Barcelona ostvarila pobjedu protiv najvećeg rivala, a sve je započelo nakon sat vremena igre kada je zvijezda Barcelone sa lakoćom prošao nekoliko igrača Los Blancosa i opalio pored Ikera Casillasa.

Real Madrid je izgledao bespomoćno. Zapravo su izgledali prestrašeni, pokušavajući pogoditi Ronaldinhov sljedeći potez.

Ronaldinho dame i gospodo!

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!