NaslovnicaVijestiPrije nego što je otišao iz Barcelone, Lionel Messi predložio zamjenu za...

Prije nego što je otišao iz Barcelone, Lionel Messi predložio zamjenu za Ronalda Koemana!

Lionel Messi želi vidjeti kako jedan od njegovih bivših suigrača preuzima kontrolu nad Barcelonom, dok katalonski klub započinje potragu za novim menadžerom.

Prije nego što

U srijedu navečer je potvrđeno da je Ronald Koeman dobio otkaz u Barceloni nakon što je njegova momčad doživjela katastrofalan poraz od Rayo Vallecana od 1-0.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pogodak bivšeg napadača Atletico Madrida Radamela Falcaa, koji je zabio u četiri uzastopne utakmice protiv španjolske momčadi, zapečatio je šokantnu pobjedu Rayo Vallecana.

Nakon lošeg početka sezone u kojem je Barcelona ostvarila samo četiri pobjede u 10 utakmica La Lige, odlučili su da je vrijeme da se rastanu sa Ronaldom Koemanom.

U priopćenju je pisalo: “”FC Barcelona je razriješila Ronalda Koemana dužnosti trenera prve momčadi. Predsjednik kluba Joan Laporta obavijestio ga je o odluci nakon poraza od Rayo Vallecana.”

“Ronald Koeman će se oprostiti od momčadi u četvrtak u Ciutat Esportiva. FC Barcelona mu želi zahvaliti na usluzi klubu i želi mu sve najbolje u profesionalnoj karijeri.”

Predsjednik kluba Laporta sada traži odgovarajuću zamjennu i prema španjolskim medijima, namjeravaju dovesti Xavija kao novog menadžera.

Zapravo, vjeruje se da je Xavi, koji je trenutno na čelu katarskog kluba Al Sadd, već u pregovorima sa svojim bivšim klubom.

Netko tko također želi vidjeti Xavija na čelu je Lionel Messi, igrač koji je osvojio mnogo trofeja igrajući uz njega na Camp Nouu.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!