NaslovnicaVijestiPrije nego što su doveli Messija, PSG želio potpisati šokantno pojačanje iz...

Prije nego što su doveli Messija, PSG želio potpisati šokantno pojačanje iz Premier lige!

PSG je potpisao jednog od najvećih igrača svih vremena kada je potpisao Lionela Messija, ali prije nego što su ga doveli, željeli su dovesti veznjaka iz Premier lige.

Prije nego što

Nitko nije očekivao da će se Messi preseliti na ljeto, kada se pričalo da će Barcelona potpisati novi ugovor sa svojim kapetanom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čak i kad aje klub u početku najavio da neće potpisati novi ugovor, mnogi su vjerovali da je to samo trik koji će natjerati La Ligu da im to dopusti.

Prije nego što je PSG dobio priliku potpisati šestostruko osvajača Zlatne lopte, zapravo su bili zainteresirani za potpisivanje veznog igrača. Većina izvješća vjeruje da je Paul Pogba bio na vrhu te liste, no prema legendi transfernih vijesti Fabriziju Romanu, to je zapravo bio netko drugi.

“PSG je razmišljao o potpisivanju Jordana Hendersona kao potencijalnom novom pojačanju”, rekao je Romano u svom podcastu ‘Here We Go’.

Divovi Ligue 1 bili su povezani sa Pogbom nekoliko tjedana dok mu je ugovor trebao završiti na kraju sezone.

Bilo je izvješća da će Manchester United uzeti oko 50 milijuna funti, ali idelano bi bilo da ga zadrže u klubu.

Pojavile su se i glasine da Henderson možda neće potpisati novi ugovor s Liverpoolom, a budući da mu je ugovor trebao isteći 2023. bilo je razgovora o tome da bi mogao napustiti klub, što je bilo u trenutku kada je momčad Mauricija Pochettina tražila da ga potpiše.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!