NaslovnicaVijestiPRIJE POBJEDE PROTIV TOTTENHAMA: Igrači Uniteda poslali poruku klubu u vezi Ole...

PRIJE POBJEDE PROTIV TOTTENHAMA: Igrači Uniteda poslali poruku klubu u vezi Ole Gunnar Solskjaera!

Igrači Manchester Uniteda su navodno obavijestili čelnike klubova da podržavaju Ole Gunnar Solskjaera da nastavi biti njihov menadžer.

PRIJE POBJEDE

Crveni đavoli nisu baš napravili najuvjerljiviji početak sezone, iako su ovog tjedna izgledali impresivno savladavši Tottenhama sa 2-1 na Old Traffordu.

Prema pisanju Daily Stara, igrači Uniteda su dali solskjaeru glasove podrške prije pobjede nad Spursima, a čini se da se to možda pokazalo ispravnim.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Norveški taktičar je bio pod velikim pritiskom nakon loših nastupa ove sezone, ali izvještaj Metroa također ukazuje na to kako je menadžer podigao samopouzdanje Marcu Rashorda u utakmici protiv Tottenhama, što je dovelo do toga da on postigne dva gola.

Prema Manchester Evening Newsu, bivši menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino je zainteresiran za posao Manchester Uniteda, a veliko ime poput njega moglo bi ga dovesti u iskušenje da se klub okrene protiv Solskjaera.

Ipak, izvještaj Daily Stara sugerira da bi bivši napadač Manchester Uniteda mogao biti u jakoj poziciji jer održava vjeru u sebe u svlačionici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!