NaslovnicaVijestiPrije prelaska u Manchester United 2003. godine, Cristiano Ronaldo dogovorio broj dresa...

Prije prelaska u Manchester United 2003. godine, Cristiano Ronaldo dogovorio broj dresa sa Arsenalom!

Cristiano Ronaldo je imao sastanak sa Arsene Wengerom na kojem je dogovorio broj dresa u Arsenalu, prije dramatičnog preokreta.

Prije prelaska

Umjesto broj 7 u Manchester Unitedu, u Arsenalu je to skoro bio ‘Ronaldo 28’.

To je priča koja nam govori o tinejdžeru koji se 2003. godine preselio u Englesku – gdje otkriva kako je bio blizu potpisa za Arsenal i Liverpool, prije nego što je United pobijedio u utrci.

Liverpool je mislio da je dogovorio transfer sa Sportingom u iznosu od 4 milijuna funti za portugalsku zvijezdu, ali Arsenal se još više približio.

Dogovorena je naknada u iznosu od 8 milijuna funti, a igrač i njegova majka Dolores su odletjeli u London gdje su se upoznali sa Thierryjem Henryjem i ostalim zvijezdama Arsenala. Wenger je razgovarao sa Ronaldom u njegovom uredu i čak mu je obećao broj dresa koji je želio u Arsenalu: 28.

Razlog zbog kojeg Ronaldo nije prešao u ARsenal ili Liverpool bio je velikim dijelom njegov agent Jorge Mendes.

Manchester United je bio spreman učiniti Ronalda najskupljim tinejdžerom u povijesti nogometa u to vrijeme sa 12.4 milijuna funti.

Ali što je najvažnije, Sir Alex Ferguson uvjerio je igrača i Mendesa da je United savršen klub za njegov napredak. “Pazit ćemo na njega”, očito je uvjeravao Fergie, pokazujući na njegov dosadašnji rad sa Ryanom Giggsom, Davidom Beckhamom i Paulom Scholesom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!