NaslovnicaVijestiPrije transfera u Manchester United, Cristiano Ronaldo dogovarao transfer u Španjolsku, ali...

Prije transfera u Manchester United, Cristiano Ronaldo dogovarao transfer u Španjolsku, ali ne u Real Madrid!

Cristiano Ronaldo je navodno razgovarao o potencijalnom šokantnom prelasku u Atletico Madrid na ljeto prije nego što je dovršio povratak u Manchester United.

Prije transfera u Manchester United

Petostruki osvajač Zlatne lopte zapanjio je svijet svojim iznenadnim odlaskom iz Juventusa i bio je jako povezan sa Manchester Cityjem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, United je ušao u utrku za potpis Ronalda i doveo ga u posljednjem danu prijelaznog roka u transferu vrijednom 12.8 milijuna funti.

Uoči svog senzacionalnog povratka na Old Trafford, Ronaldo se približio zapanjujućem povratku u Španjolsku u gradske rivale Real Madrida.

Los Blancos je 2009. oborio svjetski rekord za transfer Ronalda iz Uniteda u transferu vrijednom 80 milijuna funti.

36-godišnja portugalska superzvijezda provela je devet godina u Madridu i podigla 15 trofeja, uključujući dva naslova La Lige, četiri Lige prvaka i dva Kupa kralja.

Sada je otkriveno daje super-agent Jorge Mendes pokušao izmisliti povratak u Španjolsku za Ronalda uz pomoć Atletico Madrida.

Prema Carrusell Deportivu, Ronaldov agent je razgovarao sa Atleticom, a ne Los Blancosima.

Međutim, čelnici Atletica odbili su tu idju uslijed straha oko toga kako će njihovi gradski rivali shvatiti taj transfer.

Također smatraju da Ronaldo zbog statusa madridske legende ne bi dobio pozitivan prijem kod navijača Atletica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!