PRIJELAZNI ROK: Zašto neki klubovi u Engleskoj još uvijek mogu dovoditi igrače?

Prijelazni rok je zatvoren 9. kolovoza u 17 sati, no neki klubovi u Engleskoj još uvijek mogu dovoditi igrače, zašto je to tako? Evo zašto! Prijelazni rok je možda jučer službeno zatvoren, no Derby County još uvijek može napraviti neke transferne aktivnosti zahvaljujući pravilima EFL-a.

PRIJELAZNI ROK

To znači da Frank Lampard i dalje može kupiti i prodati igrače do kraja kolovoza.

Izgovor koji omogućava klubovima da dovedu nove igrače proizlazi iz činjenice da postoje različiti transferni rokovi za posudbe.

Prošle godine, EFL klubovi su glasovali da se prijelazni rok zatvori kada se zatvori i u Premier ligi – što znači da je prijelazni rok zatvoren 9. kolovoza u 17 sati.

Ali to je bilo samo kako Englezi kažu ‘mekano’ zatvaranje – sa nekim ponudama koje se još uvijek mogu dovršiti nakon ovog roka.

Sva trajna pojačanja moraju biti završena do 9. kolovoza kada se zatvara prijelazni rok, ali klubovi još uvijek mogu potpisivati igrače na posudbe do 31. kolovoza do 17 sati.

Doista, igrači koji su slobodni agenti također se mogu potpisati do 31. kolovoza, što znači da Lampard neće imati veliki stres što se završio preijelazni rok, jer će moći dovoditi igrače.

U smislu odlazaka, Derby će i dalje moći da prodaje igrače i nakon 9. kolovoza – pod uvjetom da je klub koji kupuje još uvijek pod prijelaznim rokom u svojoj zemlji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.