NaslovnicaVijestiPRIJELAZNI ROK ZVANIČNO OTVOREN U ENGLESKOJ: Pripremite se za još jedno ljeto...

PRIJELAZNI ROK ZVANIČNO OTVOREN U ENGLESKOJ: Pripremite se za još jedno ljeto velike potrošnje!

Pripremite se za još jedno ljeto velike potrošnje, nogometni navijači. Prijelazni rok u Premier ligi službeno je otvoren.

PRIJELAZNI ROK

16. svibnja se otvara ljetni prijelazni rok, koji službeno dopušta klubovima da potpišu nove igrače.

Zatvorit će se u 17 sati u četvrtak 8. kolovoza.

Potrošnja u Premier ligi je dosegla astronomske visine posljednjih godina – u 2018. klubovi su potrošili 1.24 milijarde funti tijekom ljeta, a to se sada neće zaustaviti.

Povećani ugovori o televizijskim pravima je klubovima dalo prostora da mogu potrošiti velike novce, kao što smo vidjeli prošle godine sa Leicester Cityjem koji je potrošio 104.3 milijuna funti, a West Ham 99 milijuna funti.

I možemo očekivati da će i vrhunski klubovi biti zauzeti.

Ole Gunnar Solskjaer mora poboljšati svoju momčad u Manchester Unitedu, dok će Pep Guardiola pokušati da osvoji Ligu prvaka sa Manchester Cityjem.

Arsenal, Tottenham i Chelsea su gledali kako se Liverpool i Manchester City bore za titulu, tako da će i oni sigurno nastojati da ojačaju svoje momčadi u nadolazećim tjednima.

Dakle, što se može dogoditi?

Prema Daily Mailu, Guardiola planira pohod koji bi mogao da ga košta 200 milijuna funti.

Nakon što je već obećao da će njegova momčad Cityja biti još bolja sljedeće sezone, Španjolac gleda Rodrija iz Atletico Madrida i napadača Eintrachta Frankfurta Luku Jovića. City također prati Matthijsa de Ligta, kojeg traži više europskih klubova.

U međuvremenu, David Ornstein iz BBC Sporta izvještava da Manchester United želi potpisati Napolijevog glavnog igrača Kalidou Koulibalyja i Jadon Sancha iz Borussije Dortmund.

Ornstein tvrdi da finalisti Lige prvaka Tottenham Hotspur želi Ryana Sessegnona, koji je izgleda predodređen da se vrati u najbolju ligu na svijetu nakon ispadanja Fulhama.

U međuvremenu, Chelsea može biti ograničen zabranom transfera, što bi moglo naštetiti njihovim pokušajima da zamijene Eden Hazarda.

Plavcima je zabranjeno potpisivanje igrača do kraja siječnja 2020. godine, a FIFA je nedavno odbila žalbu.

Chelsea će se sada žaliti sportskom sudu za arbitražu, za koji se ne očekuje da će donijeti odluku do srpnja.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!