NaslovnicaVijestiPRIJETI MU ODLAZAK IZ BARCE? Ernesto Valverde izgubio povjerenje u jednu od...

PRIJETI MU ODLAZAK IZ BARCE? Ernesto Valverde izgubio povjerenje u jednu od najvećih zvijezda!

Barcelona će još minimum dva tjedna biti bez kapitena Lionela Messija, koji je povrijedio ruku na utakmici protiv Seville u subotu.

Valverde izgubio povjerenje u Dembelea

Prije nego što je napustio teren u 26. minuti ssureta, on je postigao gol i podijelio asistenciju, a njegov tim je na kraju slavio rezultatom 4-2, te preuzeo prvo mjesto na tabeli.

[su_bet365_koeficijenti]

Tada je umjesto njega u igru ušao Ousmane Dembele, za kojeg su mnogi smatrali kako će biti Messijeva zamjena i na sinoćnjoj utakmici protiv Intera, no to se nije dogodilo. 31-godišnjaka je sinoć mijenjao Rafinha, koji je odigrao sjajnu utakmicu, te postigao i gol.

Dembele i Malcom su cijelu utakmicu presjedili na klupi, a jedini ofanzivac koji je dobio priliku je Munir, koji je ušao u igru nekoliko minuta prije kraja. Da stvar bude gora po Ousmanea Dembelea, katalonske novine Mundo Deportivo danas su objavile informaciju kako je Ernesto Valverde izgubio povjerenje u Francuza, te mu ne planira davati priliku ni u narednih nekoliko utakmica u kojima neće biti Messija.

To bi moglo značiti kako će Malcom konačno dobiti nešto veću minutažu. Bivši krilni igrač Bordeauxa skupio je samo 25 minuta u La Ligi ove sezone, dok još uvijek nije nastupio u Ligi prvaka. Pred Kataloncima je težak raspored u naredna tri tjedna, s obzirom da će u tom periodu odigrati čak pet utakmica, uključujući i veliki derbi protiv Real Madrida, koji se igra već u nedjelju.

Trenutno se nalaze na vodećem mjestu u La Ligi sa 18 osvojenih bodova nakon devet odigranih kola, te imaju bod više od drugoplasiranog Espanyola, te trećeplasiranog Alavesa, dok je Real Madrid na razočaravajućem sedmom mjestu sa četiri boda manje. Ta utakmica u nedjelju će biti od velikog značaja za obje ekipe, a posebno za Los Blancose, s obzirom da će Julen Lopetegui najvjerovatnije dobiti otkaz u slučaju poraza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!