NaslovnicaVijestiPRIJETI MU VELIKA KAZNA?! Zvijezda Barcelone na poluvremenu napao arbitra u tunelu...

PRIJETI MU VELIKA KAZNA?! Zvijezda Barcelone na poluvremenu napao arbitra u tunelu stadiona!

Događaji koji su se desili na susretu između Barcelone i Girone još uvijek su u centru pažnje u Španjolskoj.

Događaj na nedjeljnom susretu između Barcelone i Liverpoola i dalje podižu ogromu količinu pračine. Katalonci se neće tek tako pomiriti sa sudbinom jer su uvjereni kako im je nanešena nepravda.

Još na terenu među najglasnijim bio je Gerard Pique, koji je, prema španjolskim medijima, nastavio svoj napad na arbitra u tunelu koji vodi do svlačionice. Clement Lenglet dobio je crveni karton u 35. minuti susreta, a nakon kraja prvog poluvremena, Pique je u tunelu čekao suca. Gil Manzano zasigurno to nije očekivao, a namjera Piquea nije bila ni malo prijatna.

>> ČECH KRITIKOVAO WENGERA: Evo što mu je bilo važnije od pobjeđivanja i osvajanja trofeja!

Španjolski branitelj je kritizirao suca. “Sve se vdijelo. Ozbiljno misliš da je to bilo namjerno?” Pique je započeo nakon čega ga je prekinuo Manzano i pokazao rukama što je Lenglet učinio. “Slušaj me, lakat je ispružio i dobro je znao šta se može desiti”, rekao je Manzano. Pique se nije smirio i optužio španjolskog suca da je dio zavjere. “Povijest govori za sebe”, bile su posljednje riječi Piquea, zbog kojih bi se mogao naći u problemima. Ako sudac prijavi incident u izvještaju nakon utakmice, nogometaš Barcelone mogao bi dobiti dodatnu kaznu.

[su_bet365_100_bonus]

Pique je već ranije Manzana optužio za pristrno suđenje a istina je da je posljednjih godina pokazao crveni karton još nekim igračima Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!