NaslovnicaVijestiPrijetnje obitelji suca Olivera, umiješala se i policija

Prijetnje obitelji suca Olivera, umiješala se i policija

Britanska policija istražuje prijetnje obitelji suca Olivera, koji je u centru pažnje zbog suđenja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida.

Michael Oliver je u trećem minutu nadoknade vremena prošle srijede dosudio diskutabilan penal za Real, koji je iskoristio Cristiano Ronaldo nakon čega se španjolski tim plasirao u polufinale. Juventus je do tada vodio 3:0 i imao je u rukama produžetke.

Olivera su kritizirali golman Juventusa Gianluigii Buffon, koji je isključen, ali i pojedini italijanski mediji i veliki broj navijača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

BBC je prenio da je Lucy, supruga Michaela Olivera, dobila brojne prijetnje, nakon što je na društvenim mrežama objavljen broj njenog mobilnog telefona. Ona je sudija ženske Super lige, a sudila je i utakmice nižerazrednih muških engleskih klubova.

Takođe, policija istražuje i navode da je nekolicina ljudi lupala na vrata od kuće bračnog para i uzvikivala razne uvrede kroz otvor za poštu na vratima.

Lucy Oliver je dobila prijetnje i putem društvenih mreža. Udruženje profesionalnih sudija Premijer lige podržalo je Olivera i osudilo vređanje njegove supruge.

UEFA se oglasila povodom namještanja ždrijeba: Evo šta se zapravo desilo

UEFA šalje Buffona u prijevremenu mirovinu?!

Legendarni golman Juventusa je posle utakmice oštro kritizirao Olivera i rekao da umjesto srca ima kantu za smeće, a u subotu je rekao da stoji iza svega što je rekao.

“Sudac nije imao karakter da sudi ovu utakmicu, a ako ga nemate, bolje je da odete na tribine i gledate utakmicu sa suprugom i djecom. Sjednete, pojedete čips, popijete sprite, ali bar ne napravite nikakvu štetu”, poručio je Buffon poslije utakmice.

“On uopće nije imao osjećajnost da razumije da ne možete donijeti onakvu odluku u takvoj utakmici. Pitam se kakvo srce on ima?! Njegovo srce je kanta smeća.” rekao je neposredno nakon utakmice bijesni Buffon.

On je priznao da je možda “malo pretjerao”, ali je rekao da je 33-godišnji Oliver mlad za tako važnu utakmicu.

“Sve bih to ponovio, možda drugačijim rječnikom, da kažem civilizovanijim. Ali izjave ostaju” rekao je 40-godišnji Buffon.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!