NaslovnicaVijestiPrijevremeno okončana jedna od najboljih liga izvan Evrope

Prijevremeno okončana jedna od najboljih liga izvan Evrope

Zbog trenutne zdravstvene situacije u zemlji, vodstvo meksičke LigeMX moralo je donijeti razočaravajuću odluku za sve fanove nogometa.

FIFA pokreće novo takmičenje

U Meksiku je pandemija koronavirusa trenutno u porastu, jer broj zaraženih i mrtvih raste iz dana u dan, i kao rezultat toga, vodstvo tamošnjeg prvenstva moralo je donijeti neželjenu, ali hitnu odluku. Nakon izvanrednog sastanka uprave t.i. LigeMX je odlučio da će ovogodišnja sezona, Clausura, prijevremeno završiti i da nijedna momčad neće biti proglašena prvakom.

U Meksiku je prije nekoliko tjedana objavljeno da će sustav promocije i ispadanja biti zatvoren za pet godina, ali u Meksiku podjela pozivnica za klupska takmičenja pod pokroviteljstvom CONCACAF-a ne otvara takve kontroverze kao u Europi.

Transfer glasine: Liverpool dovodi konkurenciju za napadačku trojku, Alphonso Davies na meti Reala, Inter i PSG postigli dogovor

U Meksiku žele da Apertura krene na vrijeme a drugi dio sezone bi trebao započeti u srpnju ili kolovozu.

“Prema zajedničkoj odluci LigeMX-a i nacionalnog ureda za zdravstvo, utakmice će se održavati bez gledatelja. Ta će mjera biti valjana dok okolnosti ne budu dovoljno sigurne za ljude. Nesumnjivo je da u našoj zemlji prolazimo izvanredna vremena, pa nogometna industrija u Meksiku mora i odgovoriti na izazove vremena jedinstvom”, napisali su u vodstvu meksičkog prvenstva.

Meksička LigaMX inače uživa reputaciju jednog od najjačih prvenstava u latinskoj Americi i izvan Europe uopće.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!