NaslovnicaVijestiPRIMAMLJIVA PONUDA: Barcelona ponudila dvojicu igrača i novac u zamjenu za Paula...

PRIMAMLJIVA PONUDA: Barcelona ponudila dvojicu igrača i novac u zamjenu za Paula Pogbu!

Manchester United je svoje predsezonske pripreme završio porazom protiv Bayern Munchena u nedjelju navečer rezultatom 1-0.

Barcelona želi Paula Pogbu

Trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho nije imao na raspolaganju zvijezde kao što su Romelu Lukaku, Paul Pogba, Jesse Lingard i Ashley Young, koji su još uvijek na produženom odmoru zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu ranije ovog ljeta. Pored njih, nedostajali su i Nemanja Matić, Antonio Valencia, te novo pojačanje Diogo Dalot, koji se oporavljaju od povreda.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako je u posljednjih tjedana mnogo špekulacija o tome kako Jose Mourinho zahtijeva nova pojačanja do kraja prelaznog roka, u proteklih par dana pojavile su se i špekulacije kako bi jedna od najvećih zvijezda njegovog tima mogla napustiti Old Trafford, a riječ je o Paulu Pogbi. Za Francuza navodno interes pokazuju njegov bivši klub Juventus, kao i Barcelona.

Španjolske novine Mundo Deportivo danas su objavile informaciju kako je Pogbin agent Mino Raiola otputovao u Manchester i započeo pregovore sa čelnicima kluba oko mogućeg odlaska. U izviješću piše: “Mino Raiola je zadužen za cijelu operaciju, jer je stručnjak u prisiljivanju transfera. Novinari Mundo Deportiva su razgovarali s njim jučer i mogu potvrditi kako je on već u Engleskoj kako bi dogovorio odlazak Paula Pogbe.”

[su_casino]

Pored toga, navodi se kako je katalonski klub spreman ponuditi Unitedu Andrea Gomesa i Yerryja Minu, za kojeg ‘vragovi’ već duže vrijeme pokazuju interes, kao i novac u zamjenu za francuskog veznjaka. Hoće li zaista doći do transfera preostaje nam da vidimo u narednih nekoliko dana, s obzirom da se prelazni rok za klubove iz Premier lige zatvara u četvrtak, devetog augusta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!