NaslovnicaVijestiPrimamljivo: Louis van Gaal dobio ponudu za posao

Primamljivo: Louis van Gaal dobio ponudu za posao

Čak i nakon što je Wolfsburg izbacio Manchester United iz Lige prvaka, trener Louis van Gaal bio je pod velikim pritiskom. Porazi od Bournemoutha, Norwich Cityja i Stoke Cityja doveli su ga na korak od gubitka posla, a zamijeniti bi ga mogao Jose Mourinho.

OIR_resizer (1)

Manchester United sinoć je kod kuće remizirao sa Chelseajem i uzeo bod, a Van Gaal je i dalje blizu otkaza. Mnogi kažu da je samo pitanje vremena. No, čini se kako Van Gaal ne bi bio dugo bez posla jer je već dobio ponudu za novi.

Trenutni izbornik Nizozemske nogometne reprezentacije Danny Blind rekao je kako bi volio da Louis van Gaal radi kao njegov tehnički direktor.

“Sa Van Gaalom mogao bih postignuti mnogo. On je u najvišoj kategoriji, ali isto tako postoji još raznih opcija.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!