NaslovnicaVijestiPRINC ODLAZI: Francesco Totti odlučio napustiti Romu nakon 30 godina u klubu!

PRINC ODLAZI: Francesco Totti odlučio napustiti Romu nakon 30 godina u klubu!

Nakon što je prije dvije godine završio svoju profesionalnu karijeru, legendarni Francesco Totti ostavio je brojne navijače Rome u suzama. Ukupno je u dresu ‘vučice’ odigrao 786 utakmica i postigao čak 307 golova, te je rekorder po broju nastupa i broju postignutih golova.

Totti napušta Romu

I dok su se mnogi uplašili kako bi mogao otići u neki drugi klub, on je odlučio ostati vjeran Romi, u kojoj je od svoje 13 godine. Tada je prihvatio ulogu direktora, te je radio zajedno sa Monchijem i Maurom Baldissonijem. Tokom prve godine nije imalo toliko utjecaja na odluke, nakon čega mu je dodijeljen zadatak pronalaska zamjene za Eusebija Di Francesca, te se činilo kako će njegov utjecaj nakon toga postati daleko veći.

Međutim, u tjednima i mjesecima koji su uslijedili nakon što je pomogao u dovođeju Claudija Ranierija, njegova uloga i utjecaj u donošenju odluka pali su na najniže moguće grane, što je glavni razlog zbog kojeg je donio odluku o odlasku. Totti je prošlog tjedna objavio zanimljivu poruku na svom Twitter profilu, u kojoj je napisao kako ćemo uskoro svi čuti i njegovu stranu priče. To njegovo saslušanje će po svemu sudeći biti u ponedjeljak, kada će uz najavu ostavke objasniti što se točno dogodilo.

Francesco je prevažan u povijesti Rome kako bi bio ‘figura’ u rukama uprave koja je u proteklih godinu dana donijela mnogo sumnjivih odluka, i ukoliko mu je želja da postane sportski ili izvršni direktor, ‘rimska vučica’ je vjerovatno posljednje mjesto u kojem će u tome uspjeti, tako da ova odluka o odlasku nimalo ne iznenađuje.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!