NaslovnicaVijestiPriznanje iz Munchena: Izgleda da Thiago želi probati nešto novo u karijeri

Priznanje iz Munchena: Izgleda da Thiago želi probati nešto novo u karijeri

Da bi igrač Bayerna napusti klub bez odštete? To za Bayern nije prihvatljivo. Thiago Alcantara može veseliti transferu u Liverpool, ali mora znati da put do njega neće biti lagan.

Bayern već ima tri nova igrača za novu sezonu. To su vratar Alexander Nubel, defanzivac Tanguy Kouassi i krilni igrač Leroy Sane. Poslovi još nisu gotovi, odlasci su također mogući. Najbliže izlaznim vratima kluba je vezni Thiago Alcantara, koji nije zainteresiran za produljenje ugovora na Allianz Areni. Za bivšeg nogometaša Barcelone Liverpool je najzagrijaniji.

Prvi čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge priznao je da igrač razmišlja o odlasku.

“On je vrhunski igrač, na terenu i izvan njega. Razgovarali smo s njim, ispunili smo sve njegove želje. No, čini se da želi pokušati nešto novo prije kraja karijere”, rekao je Rummenigge.

Upitan o transferu u Liverpool, rekao je: “Nismo bili u kontaktu s Liverpoolom. Ako želi igrati za Liverpool, morat ćemo se pozabaviti oko toga.”

Bayern Thiaga ne želi izgubiti bez odštete, Bavarci očekuju najmanje 35 milijuna eura za njegov transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!