NaslovnicaVijestiPriznao da bi volio igrati za Barcelonu: Katalonci odmah reagirali i otvorili...

Priznao da bi volio igrati za Barcelonu: Katalonci odmah reagirali i otvorili pregovore – žele ga dovesti na Nou Camp!

Općenito je loša ideja javno priznati da želite igrati za neki drugi klub, ali čini se da je to uredu kada igrač Ajaxa govori o Barceloni.

igrati za Barcelonu

Dva kluba imaju bliske veze zahvaljujući povijesnom pristupu mladim igračima i sličnom stilu igranja, pa su španjolski velikani uvijek izgledali kao krajnje odredište nekih od najbojih igrača Ajaxa.

Frenkie de Jong je taj transfer napravio prošlog ljeta, a izvještaj CCMA-e pokazao je da Barca razmišlja o potpisivanju još jednog igrača Ajaxa.

Izvještaj kaže da će Nelson Semedo vjerojatno biti na izlaznim vratima ovog ljeta, pa će im biti potreban novi desni bek.

Jedan igrač na njihovom radaru je 19-godišnji Sergino Dest, koji je uživao u probojnoj sezoni sa Ajaxom prošle sezone, a izvješće čak sugerira da je Barca otvorila razgovore o potpisivanju ovog igrača.

Povrh svega, oni čak sugeriraju da je Dest u prošlosti govorio o želji da igra za Barcelonu, pa morate misliti da bi bio zainteresiran za ovaj transfer.

Ističu kako se on muči defanzivno, tako da bi morao poboljšati tu svoju igru, ali Barcelona ima tendenciju da igra i gura naprijed, tako da to ne bi trebalo biti očigledno u većini utakmica.

Dogovor još uvijek nije postignut, ali bi to moglo biti jedno uzbudljivo pojačanje za budućnost.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!