NaslovnicaVijestiProblem nogometaša Frankfurta: Kako možeš biti profesionalni nogometaš ako si alergičan na...

Problem nogometaša Frankfurta: Kako možeš biti profesionalni nogometaš ako si alergičan na travu?

Kako igrati nogomet ako imate alergiju na travu? Nogometaš Eintracht iz Frankfurta Danny Da Costa ima ovaj problem, ali je pronašao odgovarajuće rješenje koje mu koliko toliko odgovara.

Ako ste gledali utakmice Frankfurta, vjerojatno ste primijetili da Danny Da Costa redovito nosi duge rukave. bez obzira na vremenske uslove. 24-godišnji branič, koji je svoju karijeru započeo u Bayeru iz Leverkusena a igrao je još i za Ingolstadt, ima problem, koji je uglavnom neobičan za profesionalne nogometaše. Alergičan je na travu!

Konferencije za štampu FK Vojvodine postale prava atrakcija, a razlog za to je privlačna predstavnica za odnose sa javnošću!

“Uvijek nosim dres s dugim rukavimai stvarno ne znam gdje sam dobio ovu alergiju. Ako dođem u kontakt s travom, moja koža se odmah infestira. Na nogama je situacija izdržljiva, dok ju je teško kontrolirati negdje drugdje, kaže bivši član mlade Njemačke reprezentacije, koji, kao i većina nogometaša Frankfurta, ima vrlo dobru sezonu iza sebe.

Da Costa je prošle godine odigrao 34 utakmice u Bundesligi i postigao dva gola, a u Europa ligi odigrao je 14 utakmica i također postigao dva gola. Izgleda da mu problem sa alergijom ne predstavlja veći problem.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!