NaslovnicaVijestiPROBLEMI NA NOU CAMPU: Barcelona dovodi zvijezdu koju Messi ne želi u...

PROBLEMI NA NOU CAMPU: Barcelona dovodi zvijezdu koju Messi ne želi u svom timu!

Problemi na Nou Campu! Barcelona dovodi zvijezdu koju Messi ne želi u svom timu! Lionel Messi se navodno protivio u Barceloni u vezi transfera za Interovog i igrača Argentine Mauro Icardija.

PROBLEMI NA NOU

Prema riječima Don Balona, Icardi neće obnoviti ugovor sa Interom, uz anpomenu da je Barcelona ušla u utrku za potpisivanje napadača.

Međutim, Messi nije za to da Icardi zapečati transfer na Nou Camp piše Don Balon, nešto što ne možemo u potpunosti razumjeti s obzirom na kvalitetu koju bi Icardi dodao u ekipu Barcelone.

Icardi, čija je klauzula o oslobađanju trenutno 110 milijuna eura, jedan je od najboljih napadača na svijetu, a njegov dolazak bi zasigurno stopirao sve potrage za napadačem.

Argentinac je tijekom svog boravka u Interu pokazao da je jedan od najtalentiranijih napadača, nešto što Barcelona definitivno može iskoristiti s obzirom na pad forme Luis Suareza u posljednjih nekoliko godina.

Suarez izgleda kao sjena svoje bivše forme, nešto što bi zaista trebalo biti dovoljno da Barcu nagovori da zaboravi Messijeve poglede na Icardija i napravi transfer za 25 -godišnjaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!