NaslovnicaVijestiPROBLEMI NA NOU CAMPU: Barcelona želi prodati zvijezdu, ali Messi im to...

PROBLEMI NA NOU CAMPU: Barcelona želi prodati zvijezdu, ali Messi im to ne dopušta!

Problemi na Nou Campu. Barcelona želi prodati zvijezdu, ali Messi im to ne dopušta! Lionel Messi je navodno spreman spriječiti prodaju Barceloninog Arturo Vidala, jer misli da iskustvo Čileanca može pomoći klubu u borbi za osvajanje Lige prvaka.

PROBLEMI NA NOU

To je prema pisanju Don Balona, koji napominje da argentinska zvijezda vjeruje da bi bivši igrač Bayern Munchena mogao biti ključan za Barcelonu u Ligi prvaka ove godine i da je 31-godišnjak ‘osuđen’ od strane menadžera Ernesta Valverdea.

U izvješću se također navodi da Messi misli da bi Vidal mogao biti razlika između Barcelone i njihovih protivnika u utrci za krunu Europe u ovoj sezoni, te da želi da klub dovede nova pojačanja u siječnju, a ne da se oslabe.

[su_bet365_100bonus]

Unatoč tome što je igrao samo 176 minuta za momčad Ernesta Valverdea do sada ove sezone, definitivno se čini da ćemo vidjeti mnogo više od Vidala, pogotovo ako je vjerovati Messiju.

Čileanski internacionalac je bio dio Juventusa 2015. godine koji je stigao do finala Lige prvaka, kao i Bayern Mucnhena koji je stigao do polufinala u 2016/17 sezon i 2017/18.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što nikada nije osvojio natjecanje, Vidal ima mnogo iskustva u tome što bi moglo biti korisno ako bi Blaugrana kasnije ove sezone došla do posljednjih stadija ovog natjecanja.

Samo će vrijeme pokazati koliku će ulogu igrati Vidal u Barceloninoj sezoni, ali sve dok ga Messi uspije zadržati u Barci, mogao bi se pokazati kao velika razlika u lovu na titulu Lige prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!