NaslovnicaVijestiPROBLEMI OKO TRANSFERA: Terry PROŠAO zdravstveni pregled, pa se NAŠAO u VELIKIM...

PROBLEMI OKO TRANSFERA: Terry PROŠAO zdravstveni pregled, pa se NAŠAO u VELIKIM problemima!

Na kraju sezone, dugogodišnji kapetan Chelseaja John Terry napustio je englesku ekipu Aston Ville u kojoj je proveo zadnje dvije godine, nakon što mu je istekao ugovor sa ekipom Chelseaja.

John Terry

Trenutno je slobodan agent, a nedavno su se pojavile glasine da bi možda mogao pojačati Manchester United, koji ima mnogo problema u obrambenoj liniji. Mnogi su tako vjerovali da bi unatoč svojih 37 godina, u velikoj mjeri moga unaprijediti defanzivnu liniju momčadi Josea Mourinha.

Ali ove su glasine ubrzo označene kao nerelavantnim i neistinitim, šta više, Terry se odlučio na novu pustolovinu. Krenuo je na vrlo zanimljivu avanturu, odlučio je otići u Rusiju. Da budemo precizniji, njegov sljedeći klub bi trebao biti Spartak Moskva.

>> CARLOS TEVEZ OTKRIO: Evo koja je najveća razlika između Lionela Messija i Cristiana Ronalda na treninzima!

Ali, trebao bi titi? Da, trebao je biti, jer je završio liječnički pregled krajem tjedna. A tek sadaa su počeli da se pojavljuju problemi, a događaaji oko transfera zaustavili su se u slijepoj ulici. Razlog je obitelj koja ne želi da se preseli u Rusiju.

[su_bet365_100_bonus]

U Spartaku nemaju vremena toliko dugo čekati jer im je odmah potreban Terryjev odgovor, pošto im je velika želja dovesti braniča do petka, kada će transfer rok za Rusiju završiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!