NaslovnicaVijestiPROBLEMI U JUVENTUSU: Evo što je Ronaldo rekao Sarriju nakon što je...

PROBLEMI U JUVENTUSU: Evo što je Ronaldo rekao Sarriju nakon što je napustio teren protiv AC Milana!

Kako izvještavaju talijanski mediji, najveća zvijezda Juventusa i jedan od najboljih igrača svijeta Cristiano Ronaldo nazvao je Maurizija Sarrija ‘ku***nim sinom’ nakon što ga je talijanski stručnjak odlučio izvesti iz igre u derbiju protiv AC Milana u nedjelju.

Ronaldo vrijeđao Sarrija

Portugalac je teren napustio već u 55. minuti nakon jako lošeg nastupa, a tada ga je zamijenio Paulo Dybala, koji je bio strijelac jedinog gola za veliku pobjedu i nova tri osvojena boda.

Gazzetta dello Sport novine pišu također kako Ronaldo neće biti kažnjen zbog ponašanja prilikom izlaska iz igre, ali će se navodno morati ispričati Sarriju. Ovo je drugi put da je 34-godišnjak zamijenjen u posljednje dvije utakmice, nakon što je prošle srijede također morao izaći i na utakmici protiv Lokomotiv Moskve u Ligi prvaka.

Pored toga što je vrijeđao Sarrija, Ronaldo je također navodno i napustio stadion prije nego što je utakmica završila. Nakon pobjede, Sarri je u intervjuu rekao: “Da li je Ronaldo pokazao nepoštovanje prema suigračima? Kao što sam rekao, ne znam. Ako je istina da je napustio stadion prije završetka utakmice, to je problem koji će morati riješiti sa suigračima.”

Također je, kako izvještava The Guardian, dodao i: “Nemam problem sa njim, zahvalan sam mu jer se ponudio da igra iako nije u najboljem stanju. U posljednjih mjesec dana imao je manju povredu koljena i to mu stvara problem.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!