NaslovnicaVijestiPROBLEMI U NJEMAČKOM GIGANTU: Hansi Flick najavio odlazak iz Bayerna!

PROBLEMI U NJEMAČKOM GIGANTU: Hansi Flick najavio odlazak iz Bayerna!

Hansi Flick, trener Bayerna je rekao upravi kluba da je nezadovoljan sa svojim statusom, objavili su njemački mediji.

PROBLEMI U NJEMAČKOM

Te vijesti su se pojavie uoči utakmice protiv PSG-a, koja se igra večeras u četvrtfinalu Lige prvaka.

Hansi Flick, koji je sa Bavarcima postao prvak Europe prošle sezone, rekao je klubu da će na kraju sezone razmisliti o svojoj budućnosti. On je u posljednjih par mjeseci imao nesuglasica sa direktorom Hasanom Salihamidžićem i odnos između njih dvojice se pokvario.

Trener je rekao kako se želi više pitati oko transfera, međutim, Salihamidžić i dalje inzistira da je on ključna osoba kada su pitanju odlasci i dolasci na Allianz Areni. Uprava kluba je naravno na Salihamidžićevoj strani, jer je za transfere u klubu uvijek bila zadužena uprava, a trenerski posao je bio skupiti što više pobjeda sa trenutnim igračkim kadrom.

Čak su se nedavno Salihamidžić i Flick posvađali u klupskom autobusu, a trener je u toj svađi uvrijedio sportskog direktora, te izjavio: “Nisam ponosan na to što sam mu rekao. Razgovarali smo nakon toga, rukovali smo se i rekli da želimo iste stvari. Kada učinite nešto loše, ispričate se i nastavljate dalje”, rekao je trener Bayerna.

Navodno bi na kraju sezone mogao preuzeti njemačku reprezentaciju!

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!