NaslovnicaVijestiProblemi u PSG-u: Je li katarski šeik sam sebi prodavao igrače?

Problemi u PSG-u: Je li katarski šeik sam sebi prodavao igrače?

PSG bi mogao naići na ozbiljan problem ukoliko se utvrdi da su se događale manipulacije oko transfera igrača kako bi se ispoštovala pravila financijskog fair playa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tri transfera iz PSG-a, kluba u katarskom vlasništvu, u katarske klubove Al-Ahli i Al-Arabi su sporna. Julian Draxler prodan je Al-Ahliju za 9 milijuna, dok je Al-Arabi kupio Abdoua Dialla za 15 i Marca Verrattija za čak 45 milijuna eura.

Ovi transferi su ozbiljno zabrinuli UEFA-u, te je pokrenuta istraga kako bi se utvrdilo je li bogati šeik Nasser Al-Khleaifi, jedan od najmoćnijih ljudi u zemlji, u biti prodao igrače sam sebi, odnosno utjecao na vlasnike Al-Ahllija i Al-Arabija da ukupno zajedno potroše 69 milijuna eura, što je znatno poboljšalo PSG-ov financijski fair-play status.

Dokažu li se te sumnje, UEFA će odbiti uračunati taj novac u izračun FFP-a PSG-a, a pariškom klubu vjerojatno prijeti zabrana transfera u prijelaznom roku.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!