NaslovnicaVijestiPROBLEMI U RAJU: Neymar se suočava sa šestogodišnjom zatvorskom kaznom!

PROBLEMI U RAJU: Neymar se suočava sa šestogodišnjom zatvorskom kaznom!

Problemi u raju. Neymar se suočava sa šestogodišnjom zatvorskom kaznom! Zvijezda PSG-a Neymar će biti na suđenju u španjolskom sudu zbog navodne prevare oko njegovog transfera iz Santosa u Barcelonu.

Problemi u raju

Brazilac je prošao kroz redove mladih sa Santosom i proveo je tamo četiri godine sa Seniorskom ekipom, prije nego što je osigurao transfer u Barcelonu 2013. godine za naknadu koja je izvorno navodno iznosila 17.1 milijun eura, navodi Daily Mirror.

Međutim, ta je brojka navodno bila manja od konačnog iznosa, budući da je predsjednik Barcelone Jose Maria Bartomeu optužen za poreznu prevaru od strane brazilske investicijske tvrtke DIS, koja traži 40% konačne naknade koju su platili za njega, kao što Mirror također navodi.

[su_bet365_koeficijenti]

Kao što Mirror izvještava, Bartomeu je otkrio kako je Neymaru isplaćeno više od 40 milijuna eura u plaćama od strane Barcelone i DIS sada tvrdi da još uvijek nije primio punu sumu koju im duguju.

Prema La Vanguardiji, zvijezda PSG-a bi se mogla suočiti sa šestogodišnjom zatvorskom kaznom, ako ga vijeće od tri suca proglasi krivim, ali Neymarovi predstavnici će tvrditi da bi se taj slučaj trebao rješavati u Brazilu, a ne u Španjolskoj.

[su_bet365_100bonus]

Ovo je najnovija vijest koja će biti zabrinjavajuća za čitanje za navijače franucskog prvaka, koji je prihvatio Neymara kao talismana kluba od njegovog dolaska iz Barcelone na ljeto 2017. godine.

Mirror izvještava da je tužiteljstvo objavilo kratku izjavu kojom je osuđivalo akcije onih koji su uključeni, što uključuje dogovor između Santosa i Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!