NaslovnicaVijestiPROBLEMI U REAL MADRIDU: Gareth Bale nezadovoljan zbog izjava Marcela i Courtoisa!

PROBLEMI U REAL MADRIDU: Gareth Bale nezadovoljan zbog izjava Marcela i Courtoisa!

Jedan od najboljih igrača Real Madrida Gareth Bale ponovo se našao u središtu medijske pozornosti, i ponovo zbog pogrešnih razloga. Los Blancosi su jučer gostovali kod Levantea u okviru 25. kola La Lige, a Velšanin je taj susret započeo sa klupe za rezervne igrače.

Bale u svađi sa suigračima

Ipak, u igru je ušao u 74. minuti, te u nastavku postigao pobjednički gol. Nakon što je njegovom timu dosuđen penal, Bale je uzeo loptu i postigao gol samo četiri minute nakon ulaska u igru. Međutim, ono što je mnoge iznenadilo je njegovo ponašanje nakon postignutog gola.

Naime, on ga uopšte nije proslavio, te je bez imalo emocija krenuo ka centru terena. Lucas Vazquez je pokušao proslaviti gol s njim, ali Bale ga je odgurnuo. Kako su novine Marca izvijestile nakon utakmice, on je nezadovoljan zbog svojih suigrača, prije svih zbog Marcela i Thibauta Courtoisa.

U nedavnom intervjuu Courtois je otkrio kako je Bale odbio prisustvovati zajedničkoj večeri sa ostatkom tima. Belgijski reprezentativac ga je također nazvao ‘golferom’, što se Baleu navodno nije nimalo svidjelo. Marcelo je također prije par tjedana u jednom intervjuu izjavio kako Gareth ima problema sa španjolskim jezikom. Tad je rekao: “Na drugoj strani terena imamo Balea, ali on ne priča španjolski, priča samo engleski i teško se sporazumijevamo.”

U izvješću piše kako su ovi komentari razbijesnili Balea, koji smatra kako je laka meta za svoje suigrače, te da je zbog toga odbio proslaviti gol, kako bi svima pokazao da nije zadovoljan. Pored toga, on smatra i da mu mediji čine nepravdu, s obzirom da je često kritikovan u posljednjih par sezona, a također nije ni najsretniji što ne dobija veću minutažu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!