NaslovnicaVijestiPROBLEMI ZA SOLSKJAERA: Dvije zvijezde propuštaju susret protiv PSG-a u Ligi prvaka!

PROBLEMI ZA SOLSKJAERA: Dvije zvijezde propuštaju susret protiv PSG-a u Ligi prvaka!

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer na današnjoj press konferenciji je potvrdio kako će dvije zvijezde njegovog tima zbog povrede propustiti sutrašnje gostovanje na Craven Cottageu kod Fulhama, kao i utakmicu protiv PSG-a, a riječ je o Antoniju Valenciji i Matteu Darmianu.

Valencia ne igra protiv PSG-a

Valencia, službeni kapiten kluba, skupio je tek pet nastupa u Premier ligi ove sezone, a već duže vrijeme ima problema sa povredom mišića noge, te nije poznato do kada će odsustvovati, dok će se Darmian na teren vratiti krajem mjeseca.

Ipak, konačno se oporavio Marcos Rojo, koji je počeo trenirati sa ostatkom tima, ali Argentinac najvjerovatnije neće biti spreman za sutrašnju utakmicu. Solskjaer je rekao: “Antonio je trenirao jako naporno, i ponovo se povrijedio. Nadam se da će se vratiti za nekoliko tjedana. On je uradio toliko toga za klub, kapiten je s razlogom. Rojo trenira već nekoliko dana, tako da je on ponovo u timu. Ipak, situacija nije toliko loša. Na raspolaganju imamo oko 20 igrača, tako da je sve dobro.”

Što se tiče ostatka tima, svi su spremni i nalaze se u sjajnoj formi. Od dolaska Norvežanina na Old Trafford ‘Crveni vragovi’ ne znaju za poraz, te su slavili u devet od ukupno deset utakmica pod njegovim vodstvom. Nakon utakmice protiv Fulhama, Uniteda očekuje najveći test u ‘novoj eri’, a u pitanju je utakmica protiv francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, koji će gostovati na Old Traffordu u okviru osmine finala Lige prvaka. Još uvijek nije poznato da li će se Valencia i Darmian oporaviti do uzvratne utakmice na Parku prinčeva, koja se igra trećeg marta, ali je sigurno da Solskjaer na raspolaganju ima i više nego dostojne zamjene.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!