NaslovnicaVijestiPROBLEMI ZA UNITED SE SAMO GOMILAJU: De Gea bi mogao napustiti Old...

PROBLEMI ZA UNITED SE SAMO GOMILAJU: De Gea bi mogao napustiti Old Trafford u besplatnom transferu!

Problemi za United se samo gomilaju. De Gea bi mogao napustiti Old Trafford u besplatnom transferu! Manchester United nije imao mnogo toga čemu su se mogli radovati ove sezone. Crveni đavoli se nalaze na desetom mjestu na tabeli Premier liga, nakon što su okusili poraz u tri od devet utakmica do sada.

PROBLEMI ZA UNITED

Već su ispali iz Carabao kupa i najboljem se mogu nadati u Ligi prvaka. Bila je to slična priča godinama nakon Sir Alex Fergusonovog odlaska. Nedosljednost i loši nastupi.

No, tijekom njihovih mučenja otkako je Ferguson napustio klub u 2013. godini, jedna stvar je ostala konstantna. Odlični David De Gea.

Španjolac je osvojio nagradu za igrača godine u Manchester Unitedu u četiri od posljednjih pet sezona.

[su_bet365_koeficijenti]

U to vrijeme se razvio u jednog od najboljih golmana na svijetu.

Crveni đavoli su morali spriječiti interes za De Geu – uglavnom iz Real Madrida – no najnoviji izvještaji oko 27-godišnjaka zabrinut će navijače.

Juventus, koji je u utorak porazio Manchester Uniteda sa 1-0, navodno želi dovesti Davida De Geu u besplatnom transferu.

Bivši vratar Atletico Madrida će biti van ugovora sljedećeg ljeta, iako Crveni đavoli imaju mogućnost da produže ugovor do godinu dana.

[su_bet365_100bonus]

No, prema Timesu, Juventus je spreman pričekati De Geu da postane dostupan u besplatnom transferu prije pokušaja potpisivanja.

Insider na Old Traffordu izjavio je u novinama: “De Gea je igrao protiv svog budućeg kluba u utorak. Juventus je stručnjak za inteligentne ponude.”

“Ako ga United ne proda na ljeto, Juventus će pričekati do kraja ugovora.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!