NaslovnicaVijestiPROBLEMIMA NIKAD KRAJA: Inter suspendovao Radju Nainggolana

PROBLEMIMA NIKAD KRAJA: Inter suspendovao Radju Nainggolana

Radja Nainggolan došao je u Inter ovog ljeta iz ekipe Romekao veliko pojačanje ali belgijski veznjak ima problema, osobito s disciplinom. Vrhunac katastrofalnog  tjedna stigao je danas kad ga je Inter suspendirao.

zašto nije pozvao Nainggolana na SP

“FC Internazionale Milano potvrđuje da je Radja Nainggolan privremeno suspendiran zbog disciplinskih razloga”, izvijestili su iz Intera a poslijepodne su tu odluku i zvanično objavili na službenim stranicama kluba. Na taj način potvrđene su glasine koje već nekoliko dana kruže medijima, u kojima se spominje kako Belgijanac ima velikih problema sa disciplinom.

IZ LILLEA ODGOVORILI: Evo koliko će Arsenal morati platiti ukoliko želi dovesti Nicolasa Pepea!

Također je Ninggolan propustio današnji trening, ali je također propustio i sve treninge proteklih dana. Nedavno su mediji otkrili da je bivši fudbaler Rome išao u kasino (gdje je izgubio mnogo novca), ali je također bio i meta prevaranata koji su svojim potpisom lažirali čekove i tako mu ukrali čak 150.000 eura.

Nainggolan će biti suspendiran za sljedeću utakmicu s Napolijem, ali to neće biti njegova prva suspenzija u karijeri. Podsjetimo se da su ga u siječnju suspendirali u Romi kad je ludovao u novogodišnjoj noći što je sve snimao i objavio na društvenim mrežama, a iz reprezentacije je izbačen zbog problema sa cigaretama i pušenjem.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!