NaslovnicaVijestiPročitali mu sa usana: Ronaldo izvrijeđao Zinedine Zidanea

Pročitali mu sa usana: Ronaldo izvrijeđao Zinedine Zidanea

Pročitali mu sa usana, Ronaldo izvrijeđao Zinedine Zidanea. Cristiano Ronaldo je bio vrlo ljutit nakon što ga je Zinedine Zidane zamijenio u subotu protiv Las Palmasa u 72. minuti kada je Real Madrid remizirao sa 2-2.

Pročitali mu

Portugalska zvijezda, duboko frustriran zbog neuspjeha da postigne gol protiv ekipe iz Gran Canaria, mrmljao je dok je izlazio sa terena, a dok je išao prema klupi čak je vrijeđao i svog trenera.

Ronaldo nije mogao ni pogledati Zidanea – iako se pozdravio sa njim pri izlasku – i njegova zlovola je trajala nekoliko minuta dok je gledao završnu fazu utakmice sa klupe.

[su_euro_soccer_bonus]

No, što je to Ronaldo rekao?

https://twitter.com/Richie_2013/status/779776794329227268

31-godišnjak će biti svjestan činjenice da su mu profesionalni čitatelji sa usana pročitali tačno ono što je rekao – to se često događa u Španjolskoj – ali čini se da frustriranog Ronalda u tom trenutku nije bilo briga.

Kamere na Deportes Cuatrou ostale su na Ronaldu, dok je akcija nastavljena, a tri puta osvajač Zlatne lopte je imao neke prilično uvredljive stvari za reći o Zidaneu.

Prema Sportu, Cristiano je navodno rekao: “Su puta madre – J***m ti mater – također može značiti ‘J**i se'”, “Foda-se”, što je portugalski izraz za također ‘J**i se’ ili ‘J**i ga’.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Madridski delegat Javi Garcia-Coll je također sniman pokušavajući smiriti Ronalda u trenutcima prije nego što će sjesti na klupu.

Prema Marci, Garcia-Coll je rekao: “Polako, polako”, bivšem igraču Manchester Uniteda u pokušaju da ga smiri.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!