NaslovnicaVijestiProcurila pouzdana vijest: Poznat datum navodnog starta engleske Premier lige!

Procurila pouzdana vijest: Poznat datum navodnog starta engleske Premier lige!

Britanska vlada predstavila je nove smjernice i odredila datum kada će se u Velikoj Britaniji ponovno moći održavati profesionalni sportski događaji bez obzira na pandemiju koronavirusa.

Novo pravilo

Britanska vlada pripremila je dokument o postupnom ublažavanju mjera u različitim slojevima društva, koji je podijeljen u pet različitih faza, među kojima je sport, a s njim i nogomet, stavljen u drugu fazu. Ako uspješno prođemo pet različitih ispitivanja vezanih za opće stanje pandemije u zemlji, profesionalni sportovi u dvoranama mogli bi se nastaviti već 1. juna, što je otprilike datum koji predstavlja najbolji mogući scenarij za nastavak i završetak nogometne sezone.

Ispovjest Van Dijka je dokaz da nikada ne trebamo odustajati: “U klupskoj akademiji su mi rekli da sam preslab i da se kanim nogometa”

Dokument koji je objavila vlada Britanije predviđa da bi se u t.i. u drugoj fazi, kulturni i sportski događaji mogli održavati iza zatvorenih vrata, s čime bi se trebali izbjeći društveni kontakti velikih razmjera. Vlada naglašava da je zeleno svjetlo za pokretanje takvih događaja uspješan završetak gore spomenutih testova, koji uključuju, primjerice, “održiv i dosljedan pad dnevnog broja smrtnih slučajeva” ili pad porasta zaraženih koronavirusom.

Cilj saveza je da po svaku cijenu privede prvenstvo kraju a nije isključeno i odigravanje većeg broja utakmica u kratkom periodu na lokaciji koja je izolirana i koja se ne nalazi u Velikoj Britaniji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!