NaslovnicaVijestiProcurila slika domaćeg dresa Manchester Uniteda za sljedeću sezonu!

Procurila slika domaćeg dresa Manchester Uniteda za sljedeću sezonu!

Domaći dres Manchester Uniteda za sljedeću sezonu je procurio na internetu, a Barcelona je slučajno pomogla u curenju ovog dresa.

Procurila slika domaćeg

Naravno, Premier liga nije riješila kada će se vratiti iz trenutnog stanja, što bi lako moglo utjecati na početak sljedeće sezone.

Kad god sljedeća sezona krene, iako sada naizgled znamo kakav će domaći dres nositi tim Ole Gunnar Solskjaera, djelomično je za to kriva Barcelona.

Ekipa iz La Lige, koja ima ugovor sa PES-om, je trebala igrati prijateljsku utakmicu protiv svojih europskih rivala i koristile su drugačije dresove za sliku koju su objavili, što možete vidjeti ispod:

Međutim, sliku nije koristila samo Barcina stranica koja je u nedelju postala viralna na društvenim mrežama, već se pojavila i na Footy Headlinesima.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!