NaslovnicaVijestiProcurile tri skrivene klauzule u Ronaldovom ugovoru sa Manchester Unitedom!

Procurile tri skrivene klauzule u Ronaldovom ugovoru sa Manchester Unitedom!

Cristiano Ronaldo ima tri skrivene klauzule umetnute u ugovor sa Manchester Unitedom nakon povratka u klub na ljeto. Portugalska superzvijezda je dogovorila dvogodišnji ugovor sa tjednom plaćom od 475.000 funti tjedno, ali je značajno smanjio plaću kako bi otišao iz Juventusa u United.

Procurile tri skrivene

Manchester United je platio oko 12 milijuna funti da ga vrati na Old Trafford, ali prema engleskim medijima, Crveni đavoli su namamili Ronalda sa bonusima koji su uključeni u njegov ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ako Ronaldo pomogne Unitedu da osvoji Ligu prvaka, te ako osvoji UEFA-inu nagradu za najboljeg igrača godine ili Zlatnu loptu, svako od ova tri postignuća će mu donijeti nevjerojatnih milijun funti.

Pričalo se da će Ronaldo, kao i mnogi igrači, doživjeti znatno smanjenje plaće ako se United ne kvalificira u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Momčad Ralfa Rangnicka je trenutno na sedmoj poziciji, dva boda iza West Hama koji zauzima mjesto koje vodi u Ligu prvaka. U nokaut fazi Lige prvaka ove sezone igraju protiv osvajača La Lige Atletico Madrida.

Ronaldo je do sada postigao 14 golova u svi natjecanjima tijekom svog boravka u Unitedu, ali mnogo se govorilo o njegovom stavu u posljednjih par dana.

Izbacio je svoje frustracije kada ga je Rangnick zamijenio u pobjedi od 3-1 nad Brentfordom u srijedu navečer. Tom prilikom je Ronaldo pitao Rangnicka zašto je izbacio baš njega, zašto to nije bio neki od mlađih igrača.

Također se dogodio incident na treningu kada se Ronaldo navodno uvrijedio, jer ga je Rangnick pitao da promijeni svoju poziciju.

U detaljnom izvješću engleskih medija tvrdi se da 36-godišnjak nije bio uključen u trening, jer se našao uvrijeđen kada ga je Rangnick želio prebaciti na lijevog beka.

Ronaldo je također nedavno doveo u pitanje mentalitet nekih mlađih suigrača, a to navodno nije dobro prošlo kod većine.

Mnogi smatraju da je s bivšim napadačem Real Madrida i Juventusa teško razgovarati i nije tako pristupačan kao Edinson Cavani koji je također donio mnogo iskustva u momčad sa Old Trafforda.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!